ALAPELV, HITVALLÁS ÉS CÉLKITŰZÉSEK

Korunk nagy kérdése, sikerül-e tömegesen megértenünk, hogy a világ olyan, amilyenek mi vagyunk, amilyenné mi tesszük. Újabb vezéreket, hatalmi rendszereket, háborúkat teremtünk és hagyjuk, hogy félelmeink irányítsanak, félelmeinkkel irányítsanak bennünket, vagy megtaláljuk az igazi énünket, megtaláljuk az utat egymáshoz?

 

Alapelvünk:

Hisszük, hogy aki a szellemet irányítja, az uralja az anyagot. Hisszük, hogy aki elméleti szinten rendet és tisztaságot teremt, az a Föld kibillent tengelyét is képes a helyére tolni, és megálljt tud parancsolni az öngyilkos láncreakcióknak. A természettel szembeni alázatra, szellemi tisztaságra, az univerzális rend helyreállítására törekszünk.

 

Küldetésünk:

Dicső őseink iránti tiszteletből és utódainkért érzett felelősségtől vezérelve, őseink reánk bízott hagyatékát, nemzetünk gazdag élő műveltségét kötelességként megőrizzük, és tovább adjuk.  Közösségünk a boldog, együttműködő, szellemi úton járó embert, és a belőle felépülő szeretet alapú társadalmat, mint elérhető világot kívánja megvalósítani.

 

Céljaink:

 

Célunk a Magyar Nemzet megtartása. Ennek érdekében egy olyan nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező médium kialakítása, mely a fősodratú  médiahálózattal szemben az igazságalapú útmutatás információs rendszeréből építkezik. Településenkénti kisközösségeket szervez és ezek  összekapcsolásával segíti egy új társadalomi rendszer, a Szent Korona értékrendjén alapuló államforma megvalósulását.

 

Tagság:

 

Sorainkba várjuk mindazon Magyar Értékrenddel és Hitvallással bíró embereket, akik mentesek a pártoskodástól, akik már értik, hogy nem szembeszállni, hanem építeni kell! Mindazokat, akik tenni akarnak magukért, a családjukért, a nemzetükért. Azokat, akik megértették, hogy saját kultúránk, hagyományaink, szellemiségünk, cselekvőképességünk ebben a korban is képes megtartani a Magyar Nemzetet.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.