A SZÖVETKEZET TV

 

A modernkori civilizációnk önmagát pusztítja és a szinte megállíthatatlannak látszó önpusztító folyamatok, akár az emberiség végzetét is eredményezhetik.

A világot uraló erők, az évszázadok alatt kiépített rendszerek sokaságával szereztek befolyást a társadalmakra erőltetett államrendszerek irányítása felett.

Láthatjuk, hogy a világ nemzetállamainak gazdaságát, pénzrendszerét, hírközlését ugyanaz a kis létszámú, ámde hatalmas befolyásra szert tett csoport irányítja saját érdekeinek megfelelően.

Naiv elképzelés, hogy ebből a csapdából bármelyik nemzet társadalma önmagában ki tud törni. Ebből következik, hogy szükségessé vált egy olyan civil, nemzeteket összekötő világháló felépítése, ami ellensúlyozza a politikai rendszereket markában tartó hatalmi erők jól szervezett gépezetét.

Háborúk, járványok, éhínség… A XXI. századra ezeket már rég felszámolhattuk volna. Hogy nem ez történt annak mi, mind ezek elszenvedői vagyunk az okai!

A SZÖVETKEZET TV fő törekvése, hogy segítse a tudatosodó nemzetek társadalmait az egymásra találásban, hogy segítsen megosztani egymásközt a tudást, adjon bátorságot és erőt a cselekvéshez:

A társadalmak nem akarnak egymással háborúzni! Békében, szeretetben, bőségben élni, egy személyes közösség hasznos tagjaként, ez minden ember alapvető élet célja!

A tudomány is felismeri már, hogy a betegségeket nem genetikailag hordozzuk, hanem a környezeti hatások által okozott lelki megbetegedések nyilvánulnak meg fizikailag is. tehát, ha megváltoztatjuk a környezetet, az jótékonyan hat az emberi létezés minőségére.

Az éhezés, a szegénység is egy mesterségesen létrehozott csapda. A földünk mindenkit el tud látni bőséges, egészséges élelemmel.

“Hisszük, hogy aki a szellemet irányítja, az uralja az anyagot, tehát az utódokra testálandó valóságot is. Hisszük, hogy aki elméleti szinten rendet és tisztaságot teremt, az a Föld kibillent tengelyét is képes a helyére tolni, és megálljt tud parancsolni az öngyilkos láncreakcióknak. Új törvények helyett a természettel szembeni alázatra, holisztikus világszemléletre, szellemi tisztaságra, az univerzális rend helyreállítására törekszünk. Ez alapelv és feladat is egyben.”

Legfőbb célunk egy alternatíva, egy új, az egész világra kiterjedő médiafelület megalkotása, amely válasz lehet a fősodratú média egyoldalú tájékoztatására.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.